top of page
Handlarn_Lugnvik_web-91.jpg

Niklas Sjölund

Butiksansvarig 

Vem är du?

Ser mig som en landsbygdsson ut i fingerspetsarna. Har bott och verkat i Lugnvik sedan en varm vårdag på 90-talet. Bor tillsammans med frun Linn och dottern Ingrid i den kåk som gammalt tillbaka kallades för Röökasärn. Granne med mor Lena och farsan Tommy, som jag även jobbar med här i butiken. 

Hur hamnade du här?

Har tidigare jobbat åt Kramfors kommun, först som förskollärare och senare som HR-konsult. Tog steget in i ”familjeföretaget” efter sommaren 2020 och har inte ångrat mig! Ju mer tid som går desto mer inser jag vikten av att servicepunkter finns kvar på landsbygden! Man ska inte behöva åka in till ”city” så fort det är något man behöver. För mig är det en självklarhet att man ska kunna bo på landet och ändå ha tillgång till ett gott serviceutbud! 

Kuriosa om dig

Tidigare varit aktiv som fotboll- och ishockeyspelare i olika nivåer. Även agerat ledare inom sporterna, åt ungdomslag, seniorlag och förbund. Nuförtiden är fokuset mer på den egna familjen, egen träning och jakt i skog och mark. 

Varför ska man som kund handla här?

Jag tycker att man ska nyttja vår fina och familjära service! Vi brukar kunna ordna det mesta åt de flesta! Genom att använda sig av vårt stora serviceutbud, vare sig det gäller spel, pakethantering eller utkörning av livsmedel, så ser man till att landsbygden man bor och vistas i lever! Sen ska man inte sticka under stolen med att vi helt klart är den mest serviceinriktade butiken i hela Lugnvik!

bottom of page