top of page
Handlarn_Lugnvik_Store_Web_2228.jpg

HANDLAR

BLOGGEN

Handla på Handlarn?


Lugnvik, vi har ett resultat!

Nu har vi fått svar på marknadsundersökningen vi beställde! Utförd av snälla medhjälpare, inhandlades en varukorg med 30 artiklar för ca 850 kr, en typisk helghandel, med exakt samma varor som inköptes samma eftermiddag. Resultatet var ungefär som vi väntade och visade att vi var lite dyrare, där barnartiklar, kroppsvård och vissa fruktsorter stack ut.


Vi ligger bra till för att vara en närbutik och behöver inte skämmas. Vi var 4% dyrare mot en större butik i närheten. 8%, respektive 14% dyrare mot två butiker inne stan. Som kund hade du på den här handlingen tjänat 35 kr, 75 kr respektive 117 kr, bortsett från resekostnad och tidsåtgång naturligtvis.


Men vi jobbar på att minska skillnaden!

  • För barnfamiljer sänker vi priset på barnmat till 9 kr per burk och klämmis.

  • Köp blöjpaket från Libero för 79 kr om du handlar för minst 300 kr!

  • Dessutom sänker vi priset på många hygienartiklar med 5 %.

  • Genom att byta inköpsställen lyckas vi även sänka priset på många av fruktsorterna.


Sen kommer vi att fortsätta leta efter nya varor att krydda vårt sortiment med, exempelvis inom vegankost, gluten- och laktosfritt.


 

Kundkortet paketrusch och julvaror

Handla här och nyttja ”Kundkortet” så minskar skillnaden ännu mer. Vi har nu börjat få in helt fyllda kundkort (10 köp över 200 kr). Ett slags återbäring med flera val på förmån. Exempelvis klippning kommer att kosta 330 kr från nu men blir mycket billigare för dig som fyller ditt kundkort!


Snart kommer ”Black Friday” och julen vilket skapar lite tryck på våra pakethyllor! Vi har nu ca 80 paket om dagen, torde bli ca 150 sista månaden innan jul. Vi ber dig att hämta så snart du kan och ha koll på transportör och paketnummer när kommer in!


Vi beställer som vanligt vår julskinka från Nyhlén Hugosons!

  • Du kan få skinkan kokt, griljerad och även rimmad. Säg till om rimmad i god tid bara!

  • Grislådor (halv gris i varje låda) var populära i fjol och du kan beställa din låda senast 17/11 och leverans i slutet på november, då hinner du förbereda din egna julskinka!

  • Oxfilé är också bra att beställa i tid för kommande finhelger.


Hoppas ni uppskattar att vi har en butik i Lugnvik och att vi tillsammans håller byn levande!

Vi träffas väl i butiken?


Hälsningar Tommy


301 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page