top of page
Handlarn_Lugnvik_Store_Web_2228.jpg

HANDLAR

BLOGGEN

Sveriges Radio på besök

Updated: Mar 22, 2021

Under fredagen den 12 mars följde Anton Kåren från Sveriges Radio med oss på vår hemsändningstur! Han fick träffa några av våra kunder med hemsändning, Gun-Marie, Alf och Rolf. Men hur kom det sig att Sveriges Radio kom att göra detta reportage?


Under en eftermiddag i butiken jobbade jag och Petra med att fylla på varor då en ung man med en välkänd stämma plötsligt kliver in genom våra dörrar. Det visade sig vara Anton Kåren. Han gick fram och frågade om det var denna butik som hade gjort några roliga filmklipp? Just att få höra av honom att han tyckte våra filmklipp var roliga var lite av en lättnad faktiskt, för då kanske det finns lite humor i dem ändå!


Vi stod och snacka lite om diverse saker. Bland annat om våra möten i herrfotbollens absoluta finrum, jag talar naturligtvis om division 5! Anton spelade nämligen för Forsmo IF och jag för Lugnviks IF i den serien och matcherna lagen våra emellan var både jämna och heta. Vårt första möte slutade 3-3 uppe i Forsmo och tyvärr måste jag erkänna att andra hemma på Lugnviks IP vanns utav Antons Forsmo med 2-5. Det smärtar lite att erkänna det men nu kan jag ju alltid säga att jag har blivit slagen av Anton Kåren från Sveriges Radio!


Efter allt fotbollssnack så frågade Anton om vår verksamhet och fastnade för vår hemsändning! Vi bokade in en träff och resten är historia som man säge, och oss emellan så tycker jag att reportaget han gjorde det blev riktigt bra faktiskt!


Lyssna gärna på reportaget här!


41 views0 comments
bottom of page