top of page
Handlarn_Lugnvik_Store_Web_2228.jpg

HANDLAR

BLOGGEN

Tankar från roten...

Först lite nyheter

Från vecka 35 kommer vi att öppna kl 10:00. Orsak är att allt fler kommer in på eftermiddag/ kväll och färre på morgonen. Vi behöver vara två personal längre på kvällstid numera.

Vi, liksom hela området, har upplevt en toppsommar med fler besökare än någonsin. Rekord en fredag i juli med över 300 kassakunder. Dessutom fortsatt många paket, vi förmedlar ca 300 st. per vecka och hamnar nog på en bra bit över 17.000 st. inklusive julruschen under 2021. Vi täcker ca 600 hushåll vilket blir mellan 25-30 paket per hushåll och år.

Tycker absolut det är ett stort plus för miljön då de flesta av paketen annars skulle hamna i Kramfors med åtföljande resor. Angående miljön, har ni tänkt på hur få insekter ni får på vindrutor och grillar numera. Någonting är inte som det skall vara. Fundera på vad man kan göra själv..

Dagab´s jättelager

Om drygt ett år skall alla Dagab- varor köras från nytt jättelager utanför Stockholm, för oss blir skillnaden att vi kan beställa många fler sorters artiklar och det är ju toppen även för våra kunder.


Butiken och närområdet

När vi tog över butiken för snart fem år sedan var det mycket för att inte byn och området skulle dö ut. Vi hoppas att ni som bor runt i kring uppskattar och förstår hur viktig lokal service är för oss som bor här, det finns facit i många byar där allt försvunnit med jättetråkig utveckling. Vad tycker du? Spelar det någon roll om vi har service och handel i byn? Hur kan du agera för att hjälpa till att hålla bygden mer levande?


Kundkortet

Till sist ännu en nyhet, Kundkortet! Vi vill premiera våra kunder genom att dela ut kundkort av typen ”handla 10 ggr för en viss summa och få en bra bonus”. Vi hoppas kunna starta detta i september.


Allt för denna gång och visst lider vi med Caroline Seger….

359 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page